Kom godt igang

Kontakt en lokal håndværksmester allerede i dag og få den bedste start!


Hvorfor skifte til nye vinduer

Behovet for udskiftning af vinduer opstår ofte, fordi de gamle er utætte og kedelige at se på. Udskiftning af vinduer vil i sådanne tilfælge også være en god ide, hvis man vil spare penge på varmeregningen. Udskiftning af vinduer betyder nemlig oftest, at man skifter til nye og energirigtige vinduer.

Som nævnt findes der mange gode grunde til, at købe nye vinduer og døre. Vi har listet nogle af de hyppigste årsager til, at folk skifter til nye vinduer og døre herunder:

  1. Energi - spar penge på varmeregningen
  2. Udseende - design
  3. Større lysindfald.
  4. Funktion
  5. Generel nedslidthed
  6. Sikkerhed

Energibesparelsen er den største årsag til at folk skifter til nye vinduer. Har man et vindue som er mere end 15 år gammelt, er der masser af penge at spare ved udskiftning. Vi anbefaler vores kunder at kigge på energivinduer.dk, hvor man kan lave en beregning af den forventede besparelse.

En anden typisk motivation til at installere nye døre og vinduer er den æstetiske fordel. Rigtig mange boligejere udskifter gerne vinduer, hvis de alligevel står og pudser facaden op, fordi helhedsindtrykket bliver langt bedre. I kan prøve vores facadedesigner og se, hvad vinduerne gør for jeres hus.

Certificate