Kom godt igang

Kontakt en lokal håndværksmester allerede i dag og få den bedste start!


Træ vinduer

 

Intet vindue er bedre end det træ, det er lavet af. Hos KASTRUP arbejder vi med flere træsorter. Fælles for dem er deres høje kvalitet.

Fyrretræ

1662_450


Hos KASTRUP anvender vi derfor kun fyrretræ med 90% kernetræ i de udadvendte dele. Træet har tætte åreringe og et harpiksindhold, der yder naturlig beskyttelse mod råd og svamp.

For at opnå den bedste kvalitet, bliver fyrretræet scannet og filmet, når det ankommer og igen når det er høvlet. Derved synliggøres større knaster, revner og harpikslommer, som så bliver skåret fra. Det betyder man undgår de store brune skjolder fra knaster og harpiksudtræk.

Når træet er skåret op, limes det med fingersamlinger til planker på seks meter. Fingersamlingen giver træet stor formstabilitet, idet de næsten fordobler træets brudstyrke. Det sikrer et godt produkt som stort set er knastfrit. Kernetræet bruges også til produktion af vores energivinduer.

Mahogni

Mahogni

I mahogniserierne anvender vi udelukkende træsorten Sapele-mahogni på grund af det store naturlige olieindhold, der medvirker til en betydeligt længere holdbarhed. En ekstra fordel, der gør denne træsort særlig anvendelig til produktion af vinduer og døre.

Hårdt træ
Betegnelsen hårdttræ benyttes for de danske træarter som f.eks. eg samt de mere eksotiske træarter som teak og mahogni. Fælles for dem alle er, at de er imprægneret fra naturens side. Dog er det vigtigt at huske, at træ ikke bare er træ. Dels er der forskel på de forskellige træarters egenskaber, dels kan to stykker træ af samme art have forskellige egenskaber. Vækstforhold, fældning, udskæring og behandling er faktorer, der har indflydelse på træets egenskaber.

Træ og miljøet
Hos KASTRUP TRÆ behandler vi vinduer og døre efter den specielle 2 ØKO metode, der udelukker miljøskadelig vacumimprægnering. Til gengæld iblandes malingen fungicider, der beskytter mod råd og svamp. Det er sund fornuft.

 

firkant-logo-blue

Håndværker- og brugervejledninger

 Hvid

firkant-logo-blue

Vedligeholdelse  Hvid firkant-logo-blue Reklamationsskemaer

 

 

REKLAMATIONSSKEMA
VINDUER OG DØRE

Hvid

REKLAMATIONSSKEMA
KRUMME DØRRAMMER

Hvid REKLAMATIONSKEMA
GLAS
Reklametionsskema -vinduer -døre -trae -alu -interaktiv Hvid Reklamation -krummedørrammer -trae -alu _interaktiv Hvid Reklamationsskema -glas -trae -alu
Certificate