Kom godt igang

Kontakt en lokal håndværksmester allerede i dag og få den bedste start!


Stiftelse af trævinduet


Vinduesproducent udvider


Kastrup Vinduet har stiftet Kastrup Træ Vinduet, som har startet produktion i Vildbjerg Vinduets gamle lokaler.

I vintermånederne var produktionen også hos Kastrup Vinduet mærket af krisetiderne, men siden indførelsen af regeringens renoveringspulje i foråret har der været nok at se til. Derfor har firmaet valgt at gå mod strømmen og investere i endnu en afdeling. Det er vinduesproducenterne Carsten og Lasse Kastrup, der står sammen om stiftelsen af den nye vinduesfabrik i lokalerne, hvor det tidligere Vildbjerg Vinduet lå. 

Ledelsen har sat en af sine betroede medarbejdere, Claus Andersen, til at lede den nye afdeling, hvor der er godt tyve medarbejdere. Det forlyder, at der er planer om at ansætte flere folk i løbet af efteråret, hvis stigningen i aktiviteterne fortsætter. 

Vinduesfirmaet med Danmarks korteste leveringstid har, udover det nystiftede Kastrup Træ Vinduet, i forvejen fabrikker i Holstebro og Skive. Der produceres vinduer og døre i træ-alu i Skive, mens der i Holstebro produceres vinduer og døre i plast. På den nye fabrik i Vildbjerg satses der på fyr og mahogni, hvormed målet med at kunne levere alle typer vinduer i høj kvalitet er nået. 

Yderligere oplysninger hos direktør Lasse Kastrup, Kastrup Vinduet, Fabriksvej 5, 7800 Skive, tlf:30 78 22 01 eller e-mail: lk@kastrupvinduet.dk eller via www.kastrupvinduet.dk

Kastrup Vinduet, som har udvidet imperiet med Kastrup Træ Vinduet i Vildbjerg, kan fremover levere alle typer vinduer i høj kvalitet.

Certificate