Kom godt igang

Kontakt en lokal håndværksmester allerede i dag og få den bedste start!


Nomineret til Byggeriets Miljøpris '14

KASTRUP A/S er nomineret til Byggeriets Miljøpris 2014. Miljøprisen gives i forbindelse med den store fagmesse for byggeri, der afholdes i Fredericia hvert andet år. Tidligere har messen været kendt under navnet TUN BYG, men i år har messen skiftet navn til Byggeri '14.

Vi er nomineret til prisen med vores miljøvenlige og ikke mindst støjdæmpende russervindue.


Russervinduet er sammensat af to vinduer, med forskudte oplukkelige rammer på henholdsvis inder- og ydersiden. Der er monteret et lydabsorberende materiale, på hver side, af en luftspalte, af de to oplukkelige partier. Vinduet er støjreducerende og lydslusen skaber en naturlig varme-genvinding af vinduets varmetab. Vinduet er produceret af aluminium, komposit og træ, men kan også produceres i mange andre kombinationer af materialer. Kastrup genanvender al komposit til nye profiler og det overskydende komposit sendes til Rehau, der ligeledes genbruger det til nye vinduesprofiler. Aluminium kan omsmeltes og dermed er energiforbruget højst 5 procent af det oprindelige. Kastrup sender alle deres aluminiumsrester til genanvendelse og vi bruger kun FSC- eller PEFC certificeret træ. Desuden genbruger vi alt glas.

 

KASTRUP russervindue
Vores Russervindue har følgende egenskaber:

- Støjdæmpende og lydisolerende
- Vinduet er støjreducerende, med åbne vinduer (ofte et krav til nye byggerier i støjbelastede områder).
- Vinduet er med til, at forhindre støv, med åbne vinduer.
- Lydslusen i vinduet skaber en naturlig varme-genvinding af vinduets varmetab.
- Lydslusen i vinduet er med til, at forhindre overopvarmning.

- Sikkerhed (samtidig kan du lufte ud / ventilere rummet når du ikke er hjemme)

Alle sammen egenskaber der er med til, at forbedre indeklimaet i boliger, hvor russervinduet er monteret.


NB: Indeklima-Mærket komposit:
Vores komposit fra Rehau, der udgør en stor del af russervinduet, har tilmed opnået Dansk Indeklima Mærkning. Indeklimamærket stiller krav til produktet: Der er en øvre grænse for hvor stor afgasningen må være, ligesom der er krav til, hvilke stoffer, der må afgasse. For eksempel må der ikke afgives kræftfremkaldende stoffer fra produkterne. Derud over stilles krav til lugtindtrykket fra produktet. Samtidig giver indeklimamærket dokumentation for, at produktet "er til at være i stue med".


Du kan se russervinduet på Byggeri '14 i Fredericia fra d. 25. til d. 28. februar.
Læs mere på Byggerimessens hjemmeside her.

Certificate