Kom godt igang

Kontakt en lokal håndværksmester allerede i dag og få den bedste start!


Code of Care

Code Of Care 

Code of Care står sammen om et fælles mål
Menneskeligt spild; personligt, socialt og finansielt, accepteres ikke!

Mennesker med begrænsede ressourcer og daglige udfordringer har, takket være Code of Care, der er en sammensætning af etablerede virksomheder, mulighed for at bidrage til virksomheder og samfundet.

Code of Care arbejder målrettet med social ansvarlighed i flere forskellige aspekter, hvor værdien af rummeligheden, inklusion og anstændighed er i fuld fokus.

Dette støtter Kastrup Vinduet selvfølgelig op om, da det er i den gode sags tjeneste, og alle har ret til at bidrage med den værdi, de indebærer.

Den 4. oktober deltager flere forskellige virksomheder til en inspirerende aften, hvor fokusset og omdrejningspunktet er på social ansvarlighed. Her deltager blandt andre Kastrup Vinduet, der også har inviteret samarbejdspartnere, nabovirksomheder og netværk med til arrangementet.

 

Mere om Code of Care

Code of Care er en nonprofit organisation, der i fællesskab støtter op om at sætte mennesket i første række. De faciliterer, at tanker bliver tænkt, initiativer bliver søsat, og læring deles.
Først kommer mennesket, dernæst pengene. Code of Care eksisterer takket være virksomheder, arbejdspladser og medarbejdere, der sammen ønsker at gøre en forskel og gøre op med frasorteringen. Det handler ikke om billig arbejdskraft, men frem for alt at styrke den værdi, der ligger i, at vi alle bliver rigere hver for sig, som virksomhed og som samfund, hvis blot vi står sammen og "care" om hinanden.

Når Code of Care skaber handling

Code of Care ryster posen, vender udfordringen på hovedet og skaber et rum, hvor viden og idéer smelter sammen og i fællesskab deles. Her mødes virksomheder, hvor tingene sker, i lokalområdet for at handle.

 

Certificate