Kom godt igang

Kontakt en lokal håndværksmester allerede i dag og få den bedste start!


Karriere

Processen, når du søger job hos os

 

1. Modtagelsen af din ansøgning. Du kan både sende din ansøgning elektronisk til HR eller til den adresse, hvor vi søger en ny medarbejder.

2. Straks vi modtager din ansøgning får du en bekræftelse på, at denne er modtaget. Vi gennemgår løbende de indkomne ansøgninger. Alle henvendelser behandles fortroligt.

3.Vi inviterer som udgangspunkt til samtale via mail.

A: samtale er en præsentation af henholdsvis virksomhed og job samt kandidatens kompetencer og forventninger. Samtalen foregår ved HR.

B: samtale foregår med nærmeste leder og direktøren. Forud for denne vil der ved nogle stillinger blive benyttet en test, der skal underbygge matchet mellem job og kandidat.

4. Ansættelse - forud for ansættelse ønsker vi, at du deltager i en kort planlagt rundtur på fabrikkerne og / eller afdelingerne. Dette for at sikre, at du og vi har de samme forventninger til fremtiden.

5. Afslag - de som ikke kommer i spil til vores opslåede stillinger og til uopfordrede ansøgninger får afslag via mail. Alle vi har mødt får telefonisk afslag med nærmere begrundelse. 

 

 

Introduktion til jobbet

4. oktober 2012

Skulle du være den heldige kandidat der bliver udvalgt til et job hos os kan du her læse lidt om, hvad du kan forvente i de første uger.

Læs mere >>

Ledige stillinger

4. oktober 2012

Hvis vi har ledige stillinger kan du se dem her.

Læs mere >>

Ansøgningsskema timelønnede

4. oktober 2012

Her kan du sende os din ansøgning, hvis du ønsker ansættelse som timelønnet.

Læs mere >>

Uopfordret ansøgning

4. oktober 2012

Har vi ingen ledige stillinger er du altid velkommen til, at sende os en uopfordret ansøgning.

Læs mere >>
Certificate