Sælg mere...

Find inspiration og nyttige værktøjer i forbindelse med dit salg.

Træ vinduer og døre

Intet vindue er bedre end det træ det er lavet af!

 

LEVERINGSTIDEN PÅ TRÆ ER KUN 3 UGER!

 

Hos KASTRUP anvender vi derfor kun fyrretræ med 90% kernetræ i de udadvendte dele. Træet har tætte åreringe og et harpiksindhold, der yder naturlig beskyttelse mod råd og svamp.
For at opnå den bedste kvalitet, bliver fyrretræet scannet og filmet, når det ankommer og igen når det er høvlet. Derved synliggøres de store knaster, revner og harpikslommer, som så bliver skåret fra. Det betyder man undgår de store brune skjolder fra knaster og harpiksudtræk.

Når træet er opskåret i stykker, limes det med fingersamlinger til planker på seks meter. Fingersamlingen giver træet stor formstabilitet, idet de næsten fordobler træets brudstyrke. Det sikrer et godt produkt som er stort set knast rent. Kernetræet bruges også til produktion af vores energivinduer.

I mahogniserierne anvender vi udelukkende træsorten Sapele-mahogni på grund af det store naturlige olieindhold, der medvirker til en betydelig længere holdbarhed. En ekstra fordel, der gør denne træsort særlig anvendelig til produktion af vinduer og døre.

Hårdt træ
Så skal vi med glæde uddybe det. Betegnelsen hårdttræ benyttes for de danske træarter som f.eks. eg samt de mere eksotiske træarter som teak og mahogni. Fælles for dem alle er, at de er imprægneret fra naturens side. Dog er det vigtigt at huske, at træ ikke bare er træ. Dels er der forskel på de forskellige træarters egenskaber, dels kan to stykker træ af samme art have forskellige egenskaber. Vækstforhold, fældning, udskæring og behandling er faktorer, der har indflydelse på træets egenskaber.


KASTRUP og miljøet
Hos KASTRUP TRÆ behandler vi vinduer og døre efter den specielle 2 ØKO metode, der udelukker miljøskadelig vacumimprægnering. Til gengæld iblandes malingen fungicider, der beskytter mod råd og svamp.
Det er sund fornuft.

 

firkant-logo-blue

Typeoversigt

 Hvid

firkant-logo-blue

Vedligeholdelse


firkant-logo-blue 

Montagevejledning 
firkant-logo-blue Farvekort  Hvid firkant-logo-blue U-værdier og glastyper firkant-logo-blue Montagevejledning skydedør
firkant-logo-blue Åbningsarter Hvid firkant-logo-blue Håndværker- og brugervejledninger    

 

 

Certificate